(Groei)Groepen

Ik heb veel ervaring in het werken met groepen.
In al mijn groepen staat zelfontplooiing, bewustwording en innerlijke groei centraal. Ze zijn meestal een combinatie van energetische lichaamswerk, intuïtief psychodrama, groepsdynamiek, meditatie, en inspiratie vanuit de Diamond Approach (inquiries).
Ik heb o.a. jarenlang met veel plezier een Jaartraining ontwikkeld en gegeven (Springplank), waarin verschillende thema’s zoals ‘aarden, contact en intimiteit, het innerlijke kind’ aan bod kwamen in 6 weekends.

De afgelopen jaren werk ik meer met kleine groepjes in mijn eigen praktijkruimte (4 tot 6 deelnemers)in Beek-Berg en Dal. Dat geeft een persoonlijke sfeer en maakt, dat er voldoende tijd en ruimte gegeven kan worden aan ieders persoonlijke proces en thematiek.
In deze groepen komen ook universele thema’s aan bod, zoals ‘vertrouwen, kracht, compassie’.

Seizoenengroep

Er is een doorlopende vrijdagochtendgroep (9:30-13:30 uur), waar mensen kunnen in en uitstappen. Deze groep is vooral voor mensen, die al ervaring hebben met therapie en bewustzijn.
Ik speel bij deze groep in op behoeftes van de groep, werk met thema’s en persoonlijke issues uit je dagelijkse leven. In elk geval reserveer ik voor ieder een half uur ruimte om een thema uit te werken wat je aandacht heeft.
De methodieken bestaan uit; meditatie, lichaamsgerichte methodieken, psychodrama, Systemisch Werk, inquiries (Ridhwan). Soms gaan we voor oefeningen/meditatie ook het bos in en de Elyzeese Velden op. Die bevinden zich pal naast de praktijkruimte. De natuur is hier erg mooi en een inspiratiebron voor rust en reflectie.

Heb je interesse voor een plek in de doorlopende groep op vrijdagochtend (1x in de 6 weken ongeveer), overleg dit dan met mij. Je legt je vast voor 5x en beslist dan opnieuw of je weer voor 5x wilt inschrijven.
Overigens is opgave nooit een garantie, dat je ook daadwerkelijk in een groep kan. Eerst volgt er een (telefonische) intakegesprek. 

Een groep kan iets voor je zijn, wanneer je;

1. Wilt opladen en leren aan de sfeer en energie die een groep met zich mee brengt.
2. Wilt oefenen met vaardigheden van jezelf in contact met een ander.
3. Wilt leren van elkaar en gesteund worden door elkaar.
4. Weet dat je de steun van een groep jou goed doet.
5. Gelijkgezinden wilt ontmoeten, die ook met groei en bewustwording bezig zijn.
6. Wat langer dan een sessie consult van 1 uur de kans wilt krijgen te landen in jouw lichaam, beleving van gevoelens en gewaarwordingen.

Klik hier voor de Data Seizoenengroep.   Je kunt op een wachtlijst. Naar verwachting komt er een plek vrij voor het najaar 2024.